bizarrebazen.jpg

De dichtbundel Kamelen met brede voeten is een groot succes. Dichters van de bundel zijn Karlien ter Haar, Frits Visser, Rud Brenninkmeijer en Trudy Dijkshoorn. Terugkerend thema in de gedichten is het onderweg zijn.

Ook de verhalenbundel Het waait hier altijd. 90 jaar station Ulrum heeft een relatie met onderweg zijn. Dit boek is in 2012 verschenen.                                                                                                               

januari 2016 -  De POETS!VROUWEN komen er aan!
Op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 januari
 toeren Noorderwindse dichteressen door de stad en provincie Groningen. Daar hoort ook het nieuwste dichtproject van Monnier de dichtbundel POETS!VROUWEN bij. Verkrijgbaar vanaf 27 januari 2016. Zie ook: www.poeziemarathon.nl.
 
maart 2015 -  Nieuwe dichtbundel van Rik Andreae
De nieuwe dichtbundel 'Omdat het vlamde'  van dichter Rik Andreae komt in maart 2015 uit. Ook in deze bundel weet de dichter zich weer taal met kracht en wankele moed toe te eigenen. De boekpresentatie vindt plaats in café-restaurant Oberland in het Ebbingekwartier op zaterdag 28 maart om 14:30 uur. De dichtbundel is vanaf 30 maart maart te koop.
 
mei 2014 -  Nieuwe dichtbundel in 2014
De nieuwe dichtbundel 'Nu we hier zijn' van dichter Ânne de Jong staat op stapel. De boekpresentatie vindt plaats in de pas gerestaureerde Watertoren Noord op 24 mei om 15:00 uur. Helaas is er geen plek meer! Het liep storm met de aanmeldingen en alle 100 zitplaatsen zijn bezet. De dichtbundel is vanaf 26 mei te koop.